Szabadtér Tér Színház

Keringő-világrekorddal ünnepli 80. születésnapját

2018. június 08. - Szabad tér

Gyere ki a rétre szombat délután – énekelhetnénk nézőcsalogató gyanánt kissé átköltve a régi Apostol-slágert. Eddig nyolcezren regisztráltak a június 9-i ingyenes születésnapi partira. A fergeteges bulit a Margitszigeti Nagyréten tartják. Úgy volt, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál korábbi győztese, a frenetikus hangulatot teremtő Alexander Rybak énekes és hegedűvirtuóz is fellép az esten, de sajnos sürgősségi műtéten esett át, emiatt le kellett mondani a fellépést. Így az Operaház Zenekara sajnos nélküle kénytelen húzni a talpalávalót. A közkedvelt dallamokból és vérpezsdítő tánczenékből összeállított műsor részesei ugyanis megkísérlik, hogy felállítsák az egyszerre legtöbben keringőzők világrekordját.

nagyret.jpg

Hogy ki és miért rendez ilyen világraszóló születésnapi vigasságot? A Margitszigeti Szabadtéri Színpad munkatársai, abból az alkalomból, hogy éppen 80 éves a Víztorony lábánál, lombos ősfák ölelésében estéről estére háromezer nézőt szórakoztató legendás nyári játszóhely. Az 1-99 éves kori ajánlott ünnepi esemény nyitánya az idei nyári szezonnak, amelynek során száz programmal két helyszínén – a Margitszigeten és a Városmajorban – 110 ezer nézőt vár a Szabad Tér Színház.


Mezítláb a réten
ingyenes program


2018. június 9. (szombat) 18.00
születésnapi koncert és nyitóesemény a Margitszigeti Nagyréten
Karmester: Héja Domonkos
Közreműködik
a Magyar Állami Operaház Zenekara és
Stefan Ibsen Zlatanos zongoraművész

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása