Szabadtér Tér Színház

Pálinkadal virtuózokkal

2018. augusztus 21. - Szabad tér

„Álmaim kéklő egén, / Gyümölcsfáim tetején, / Pálinka, szerelmem, légy az enyém! / Nyújtsd hát a karod felém, / Nélküled meghalok én, / Pálinka, szerelmem, légy az enyém!” Vajon hányszor hangozhatott el a nyár falu- és bornapjain ez a Pálinkadal? A Magna Cum Laude augusztus 26-án nemcsak ebből a számából nyújt ráadást a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, hanem a teljes repertoárjából válogatva tart maratoni – szünet nélkül több mint kétórás – koncertet, a Magyar Virtuózok Kamarazenekar kíséretében.

magna_cum_laude.jpg

A zeneszerető baráti társaságból 1999 nyarán Mezőtúron megalakult Magna Cum Laude immár négy nagylemezt (Hangolj át, Minden állomás, Magnatofon, 999) tud maga mögött, és két nyárbúcsúztató akusztikus-szimfonikus koncertet a Margitszigeten. Idén a készülő új albumból is ízelítőt kap a szabadtéri színház közönség az egészen sajátos hangszerelésben megszólaló kedvencek mellett, mint amilyen a már említetteken kívül például az Átkozott nők, a Köszönet, a Színezd újra, a Túl későn, a Vidéki sanzon, a Visszhang.

 

Magna Cum Laude-koncert

2018. augusztus 26. (vasárnap) 20.00

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

130 perc, szünet nélkül

A zenekar tagjai:

Mező Misi (ének)

Szabó Tibor (gitár, zeneszerző)

Kara Mihály (basszusgitár, dalszövegíró)

Lesták Marci (billentyű)

Török Máté (dobok)

Közreműködik: a Magyar Virtuózok Kamarazenekar

Karmester: Werner Gábor

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása