Szabadtér Tér Színház

A margitszigeti Giselle balettra szóló jegyekkel az Erkel Színházba menjen!

Helyszínváltozás és esőnapi előadás

2019. június 21. - Szabad tér

A sejtelmes, lidércek lakta környezetben játszódó csodálatos balett, a Giselle tegnapi margitszigeti szabadtéri előadását túlontúl borzongatóra rendezte át az időjárás. Az égzengéssel, cikázó villámokkal kísért vihar elmosta a Novoszibirszki Állami Akadémiai Opera és Balettszínház várva várt fellépését.

A június 21-ére meghirdetett előadás helyszínét az előrelátó szervezők áttették az Erkel Színházba. Kezdés 20:30-kor. A Szabad Tér Színház közleménye kéri a 21-ére szóló margitszigeti jegyek tulajdonosait, hogy érkezésüket a fél kilences kezdésnél jóval korábbra időzítsék, mert a pénztárnál az Erkel Színház nézőterének beosztása szerint kell kicserélni az eredeti belépőket.

A 2019. június 20-án elmaradt előadás az esőnapon, 2019. június 22-én 20:30-as kezdéssel szintén az Erkel Színházban valósul meg. A megváltott jegyeknek a nézőtérhez igazítás miatti cseréje ez alkalommal is szükséges. Ezt az előadás megkezdése előtt a helyszínen tehetik meg.

Amennyiben valakinek az esőnap nem megfelelő, jegyét 2019. június 24. és július 7. között visszaválthatja a Szabad Tér Színház jegyirodájában. Címe: 1052 Bp. Bárczy István u. 1-3. Nyitvatartás: hétfőn 12:00 -18:00, keddtől-péntekig 10:00 -18:00 óráig.

A szervezők köszönik a nézők megértét.. A helyszínváltoztatás a közönség biztonsága érdekében vált szükségessé.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása